BOEK NU
NEEM CONTACT OP

RODA JC KERKRADE IS MEER DAN VOETBAL!

Het streven van Roda JC Kerkrade is om met beide ‘voetbalbenen’ midden in de maatschappij te staan. Door naam, aantrekkingskracht, menskracht, stadion en faciliteiten op een goede manier in te zetten, kan Roda JC veel betekenen voor de maatschappij. Vanuit die gedachten heeft Roda JC in maart 2012 stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij opgericht.
Vanuit de pijlers Participatie, Gezondheid en Respect worden structurele programma’s uitgevoerd. Hierdoor slaat de maatschappelijke stichting een brug tussen de lokale bevolking, bedrijven, overheden en Roda JC. Naast structurele programma’s organiseert de stichting regelmatig incidentele activiteiten, zoals bijvoorbeeld wensvervullingen.

De maatschappelijke stichting van Roda JC heeft haar eigen partners. Er wordt onderscheid gemaakt tussen stichting partners en projectpartners. De huidige stichting partners zijn Rabobank, Virenze en Roda JC. Projectpartners zijn partner van een specifiek project, zoals Soccer Arena projectpartner is van onze Schooltoer. Voetbal speelt in Nederland een belangrijke maatschappelijke rol; voetbal zorgt voor sociale vorming en samenhang en is gezond, sportief en educatief.
Soccer Arena heeft samen met Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij besloten haar krachten te bundelen. Maatschappelijke projecten waaronder de Schooltoer worden door Soccer Arena toegejuicht en omarmd, het is van groot belang dat kinderen onder optimale omstandigheden deel kunnen nemen aan bewegingsactiviteiten. Daarnaast is het voor de kinderen een unieke belevenis om getraind te worden door een trainer van Roda JC op een indoor kunstgrasveld.

Website Roda JC

Midden in de Maatschappij

FACILITEITEN

Toiletten (M/V)
Kleedkamers met douches (M/V)
Lockers
Schoenvakken
Gratis parkeren
Gratis Wifi

DE KANTINE

Om je dorst te lessen na een stevige partij voetbal, voor de kleine honger en met uitzicht op de velden!

MEER INFO

OPENINGSTIJDEN

ma. 15:00 - 22:00
di. 15:00 - 22:00
wo. 12:30 - 22:00
do. 15:00 - 22:00
vr. 15:00 - 22:00
za. 10:00 - 20:00
zo. 10:00 - 19:00
Geen rubberen korrels bij Soccer Arena

GEEN RUBBERKORRELS

Gratis WIFI

GRATIS WIFI

SOCCER NEWS

Kom alles te weten over Soccer Arena. Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste Soccer-nieuws,
unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer.