BOEK NU
NEEM CONTACT OP

DE KANTINE

De Kantine is de bar van Soccer Arena Parkstad. Hier is plek voor mama’s en papa’s, oma’s en opa’s, broertjes en zusjes en eigenlijk iedereen die wil komen kijken naar de sporters op het veld. Naast de velden hebben wij een tribune gemaakt waar toeschouwers de spelers kunnen aanmoedigen.

Uiteraard zijn ook de voetballers zelf voor of na hun wedstrijden van harte welkom in de Kantine. Hier worden hapjes, drankjes en snacks geserveerd. Een bezoek aan de bar kan altijd gecombineerd worden met een van onze activiteiten. Voor groepen bieden wij speciale arrangementen aan, lees hier meer of neem contact op met Soccer Arena.

Speciaal voor papa’s en mama’s en alle andere bezoekers wordt in de Kantine live sport uitgezonden. Zo is er regelmatig Live Eredivisie of andere voetbalwedstrijden, Formule 1 en tal van andere sporten te zien. Tevens is er gratis WiFi voor iedereen, als toeschouwer of bezoeker ben je in de Kantine van alle gemakken voorzien.

Het is niet toegestaan om eigen drink- en etenswaren te nuttigen in de Kantine. Het is wel toegestaan eigen drink- en etenswaren te nuttigen bij de ruimte waar de kluisjes staan.

MENUKAART

Menukaart Soccer Arena

FACILITEITEN

Toiletten (M/V)
Kleedkamers met douches (M/V)
Lockers
Schoenvakken
Gratis parkeren
Gratis Wifi

DE KANTINE

Om je dorst te lessen na een stevige partij voetbal, voor de kleine honger en met uitzicht op de velden!

MEER INFO

OPENINGSTIJDEN

Geen rubberen korrels bij Soccer Arena

GEEN RUBBERKORRELS

Gratis WIFI

GRATIS WIFI

SOCCER NEWS

Kom alles te weten over Soccer Arena. Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste Soccer-nieuws,
unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer.