Beste Soccer Arena gast,

Met de lancering van de nieuwe huisstijl van de website willen we graag het volgende bericht onder uw aandacht brengen. Vanaf 15 oktober zal Soccer Arena geëxploiteerd worden door Space Jump Parkstad. Op korte termijn brengt dit een aantal veranderingen met zich mee:

Nieuwe tarieven
Vanaf 1 december zal de veldhuur €50,- per uur bedragen. Overige tarieven zullen in de weken erna aangepast worden.

Reserveren
Vanaf 1 december is het alleen nog mogelijk om online te reserveren en niet meer per mail of telefonisch. De reservering dient vooraf betaald te worden.

Voetbalkampen
De voetbalkampen blijven behouden voor Soccer Arena en gaan in principe in de huidige vorm door.

Gemaakte reserveringen en lopende afspraken
De reserveringen die reeds gemaakt zijn blijven vanzelfsprekend staan. Ook tegen het tarief waarvoor ze zijn geboekt. Alle lopende (prijs)afspraken worden overgenomen tot aan het einde van de looptijd. Daarna zullen deze opnieuw bekeken worden aan de hand van de nieuwe tarieven en omstandigheden.

Toekomst
Vanaf 1 november is veld 1 niet meer beschikbaar aangezien hier een volledig nieuw Leisure concept gerealiseerd zal worden. Deze formule zal eind december openen. De overige 3 velden blijven beschikbaar en behouden voor Soccer Arena. Tot slot zullen er in de komende maanden zullen er een aantal nieuwe producten en formules worden toegevoegd aan het aanbod van Soccer Arena.

Hou onze website en Social Media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan kunt u deze stellen via info@soccer- arena.nl.

Tot snel bij Soccer Arena!